• Facebook
  • RSS Feed
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
Jun 292011
 

As many people will have spotted Microsoft released Office 2010 Service Pack 1 yesterday.  If you also remember Enterprise Vault 9.0.1 offered an Enterprise Vault Outlook Addin that supports Outlook 2010.

As with most certifications involving service packs, our certification teams aims to “add” support for the service pack within 60-90 days of release, provided no major roadblocks are found.   By that I mean that if “big” bugs are discovered then these will obviously need addressing before any certification completes, and that might push the cycle out beyond the 60-90 day timeframe.

That being said, I just downloaded both flavours of the service pack :

32 bit : http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=26622

361 Mb download

64 bit : http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=26617

439 Mb download

I’ve installed both, and haven’t had any issues so far.  Installation took less than 5 minutes on each machine (it also gets to 99.9% pretty quick, and then sits there for some considerable time).  I also had to reboot after installation, which I really don’t like Sad smile 

As reported by a few people, the “Help” backstage view doesn’t really give you a clear indication that Service Pack 1 was applied .. eg :

Before

beforesp1x86

After

aftersp1x86

You have do the version number jiggle.

Reference : http://bink.nu/news/no-clear-service-pack-indication-in-office-2010.aspx

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)